Saturday, June 12, 2010

Frysertips 2 og et enkelt sparetip


I vores fryser har vi altid en stor bøtte til kødtern.

Alle kødrester, om det er flæskesteg, frikadeller eller måske bare en enkelt cocktailpølse bliver skåret i tern og gemmes i bøtten. Når bøtten er fuld er det tid til biksemad.

Det er næsten som at få gratis aftensmad. Da vi jo kun skal ud at købe kartofler og et enket løg eller to.

Lækkert!


Ud over vores biksemadsbøtte har vi også altid en bøtte med rødvin og en bøtte med hvidvin.

Står du lige og skal bruge en lille sjat vin til at smage sovsen til er det super nemt med vin i fryseren. Når der er alkohol i vinen fryser den ikke helt fast. Så når sovsen skal smages til graver du bare en skefuld vin op af bøtten.

OBS! fare for forfrysninger i tunge m.m. hvis vinen spises direkte fra fryseren... Haha.. bare spørg min mand!


Sidst men ikke mindst... næste gang du står med en tube mayonnaise eller remoulade der næsten er tom, så find kagerullen frem. der er faktisk til en mad eller to endnu i tuben.

No comments: